20 mei | Actrice en schrijver Marian Mudder

FD Persoonlijk On Air19 mei 201752 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Image
Image

Marian Mudder is het hele uur te gast bij Paul Laseur in het zaterdagochtendprogramma FD Persoonlijk On Air. Veel mensen zullen haar kennen van de detectiveserie Baantjer, waarin zij de rol van Vera Prins vertolkte. Of van haar rol als Nathalie Tellegen in de dramaserie Vrouwenvleugel. Ze speelde ook in verschillende theaterproducties en ontwikkelde zich daarnaast tot schrijver en coach. In haar laatste boek 'Sofasessies' beschrijft ze hoe ze haar angsten en depressies probeerde te verslaan met therapieën De uitzending is zaterdag tussen 10 en 11 live te beluisteren.

Van ballroom tot boardroom
Dansmeester Jan Pieter van Lieshout runde zeven jaar lang een dansschool in Den Bosch. Hij zag er te weinig brood in, verkocht de school in '97 en ging op sabattical. Daarna reisde hij en bestudeerde hij allerlei dansculturen en hoe dans een bijdrage levert aan transities. Het bleek het begin van een nieuwe loopbaan als coach. Hij heeft zijn diensten sindsdien aan diverse overheden en bedrijven verleend, als Cap Gemini, Heineken en Eneco. Hij viert deze week zijn jubileum: veertig jaar als dansmeester.

Geen port bij de kaas
René Koelman van Bourgondisch Lifestyle is maître fromager en weet dus precies hoe het hoort als het om kaas gaat. Volgens hem kunnen we nog wel wat leren als het om de presentatie van een kaasplateau gaat. Port is bijvoorbeeld veel te zoet: kaas moet een beetje luchtig en elegant blijven.

FD Persoonlijk On Air
Het radiomagazine van BNR wordt elke zaterdag uitgezonden op BNR Nieuwsradio tussen 10 en 11u vanuit het Amrâth Hotel in Amsterdam. Publiek is van harte welkom.