Hemmen22 apr '14 09:20Aangepast op 22 apr '14 17:37

Paul van Liempt 22 april | Marnix van Rij, Ellen ten Damme en Badr Hari

Auteur: BNR Webredactie

Ons belastingstelsel is veel te ingewikkeld geworden en sluit niet meer aan op bijvoorbeeld de steeds groter wordende groep zelfstandigen. Welke gevolgen heeft dat? En waarom gaat het systeem niet helemaal op de schop? Voormalig CDA-voorzitter Marnix van Rij, voorzitter van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs, geeft het kabinet tips.

Badr Hari
We zijn het afgelopen jaar overspoeld met nieuws over Badr Hari... De kickboxer liet een spoor van slachtoffers door het land achter en ook de relatie met Estelle Cruijff werd breed uitgemeten. Badr wil nu zijn eigen versie vertellen, en komt met de geautoriseerde biografie 'Badr Hari, mijn verhaal'. Te gast is sportjournalist Maarten Bax die het verhaal opschreef.

Ellen Ten Damme

Alleskunner Ellen ten Damme redt het al jaren zonder subsidie in het theater en de muziekwereld. En dat terwijl haar keuzes niet altijd de meest voor de hand liggende zijn. Haar nieuwste project: een eenmalig concert in het Concertgebouw met alleen maar Duitse muziek uit de twintigste eeuw.

Wat zijn de gevolgen van de bekerfinale?

400 Ajax-fans zijn niet welkom bij de kampioenswedstrijd tegen Heracles aanstaand weekend. Dat hebben de gemeente Amsterdam en Ajax laten weten. Het gaat om de fans die in zondag bij de bekerfinale in het vak zaten waaruit vuurwerk werd gegooid. Is dit een goede aanpak? Gerbert van Loenen, adjunct hoofdredacteur van Trouw, Wouter van Noort, Elsevier en onderzoeksjournalist Brenno de Winter.

Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.

Gerelateerde artikelen