Hemmen19 dec '13 18:23Aangepast op 20 dec '13 14:16

Paul van Liempt 20 december | Rotterdamse Haven, 100.000 banen in India en nieuw voetbalmagazine

Auteur: BNR Webredactie

Hans Smits neemt na negen jaar afscheid van de Rotterdamse haven. Onder zijn leiding is de Rotterdamse haven verder gegroeid en is de Tweede Maasvlakte afgebouwd. Maar hij laat voor zijn opvolger ook veel uitdagingen achter. Vanaf 09.30 is hij te gast.

Onder zijn leiding is de Rotterdamse haven verder gegroeid en is de Tweede Maasvlakte afgebouwd. Maar na negen jaar neemt Hans Smits afscheid.

Banen voor Indische plattelandsvrouwen
Een miljoen banen binnen tien jaar voor vrouwen op het Indische platteland. Dat was het streven van het in 2007 opgerichte Women on Wings. Zo'n zes jaar later zijn het er 100.000 en de organisatie gaat vol optimisme door voor de volgende 900.000.

Nieuw voetbalblad

Ondanks de donkere tijden in de bladenmarkt lanceert Blue Flower Media het nieuwe voetbalblad 90 Minutes. De eerste editie van het blad verschijnt vandaag. Rob Koghee, van uitgeverij Blue Flower Media is te gast.

Voorzitters jongerenpartijen

Na flink wat politieke spanningen kwam er afgelopen week dan toch een woonakkoord EN een pensioenakkoord. Ook maakte het CBS gisteren bekend dat er minder jongeren op zoek zijn naar een baan. Reden tot optimisme? Kunnen we terugblikken op een positief politiek jaar of was het een en al doffe ellende? Vanaf 11:00 hoor je het panel met: Hugo van Halder (DWARS) - sinds kort voorzitter van de jongerenpartij van GroenLinks, Toon Geenen (JS) - voorzitter van de jongerenpartij van de PvdA en Christiaan Kwint (JOVD) - sinds kort voorzitter van de jongerenpartij van de VVD.

Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.

Gerelateerde artikelen