Hemmen5 nov '13 17:42

BNR Paul van Liempt | Daan Luijkx, 1 jaar Obama en Jongerius

Auteur: Karin Backx

De Nederlandse wielerploeg Vacansoleil-DCM maakt komend wielerseizoen geen deel meer uit van het peloton. De hoofdsponsor Vacansoleil beëindigde dit seizoen het contract met de ploeg van onder anderen Johnny Hoogerland, Lieuwe Westra, Wout Poels en Rob Ruijgh.

Over de toekomst van de renners, van de Nederlandse wielersport en zijn eigen toekomst, praten we met Daan Luijkx, voormalig algemeen manager van de wielerploeg Vacansoleil-DCM.

1 jaar Obama
President Obama zit 1 jaar in het Witte Huis na zijn herverkiezing, maar scoort slechter dan ooit in de peilingen. Hoe kan hij het nog goedmaken?

Voedselfraude
Een visje die letterlijk in het water zwemt in de verpakking of het donkerbruine brood wat gewoon is geverfd. Voedselfraude komt op grote schaal voor en de consument heeft niets door.

Ilse de Lange
Anouk lijkt een opvolger te hebben. De naam van Ilse DeLange gaat rond als inzending voor de volgende editie van het Eurovisie song-festival. Zo meldde Albert Verlinde. Meer hierover met Rianne Meijer, entertainmentjournalist bij Glamorama.

Economenpanel
De Nederlandse economie groeit minder hard dan de rest van de eurozone. En dus verliezen we terrein. BNR's economenpanel geeft antwoord op de vraag hoe die trend gekeerd kan worden. Verder leggen de economen uit hoe schadelijk de lage inflatie is voor uw onderneming, uw loon en uw vermogen. kan het kabinet Rutte daar wat aan doen?

Agnes Jongerius
Ze wordt het toch niet. Burgemeester van Utrecht. Agnes Jongeirus moet deze positie af staan aan Jan van Zanen. Hoe spijtig vindt ze dit én wat vindt ze eigenlijk van kabinet Rutte, dat morgen een jaar zit.

Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.

Gerelateerde artikelen