Hemmen17 dec '13 17:48

Paul van Liempt 18 december | Megabioscoop Cinemec, Club Amsterdam en het pensioenakkoord

Auteur: BNR Webredactie

De concurrentie voor een avondje bioscoop lijkt met de komst van tablets, internet en online streamingdiensten groter dan ooit. Toch gaat superbioscoop Cinemec Ede uitbreiden naar Nijmegen en Utrecht. Gerben Kuipers, directeur van superbioscoop Cinemec Ede komt vertellen over zijn succesformule.

Hoe maak je het publiek nog warm voor een ouderwets avondje bioscoop?

Exclusieve club voor Amsterdamse ondernemers

Vanaf januari opent 'de Amsterdamse club' haar deuren. Een besloten sociëteit voor de internetgeneratie van nu. Wat is het verschil met andere businessclubs en waarom zou je hier lid willen worden voor 1000 euro per jaar? Indernetondernemer en mede-initiatiefnemer Boris van Veldhuijzen van Zanten is te gast.

Sportsponsering

Phillips en PSV, de Rabobank en de wielersport, Aegon en de KNSB. Sport en bedrijfsleven lijken soms onafscheidelijk. Maar wat zijn de beste verhalen in de Nederlandse sportsponsering van de afgelopen 100 jaar? Sportmarketeer Bob van Oosterhout schreef ze op in zijn boek 'de Sportsponsors top 100 aller tijden.'

Economenpanel

In het Economenpanel schuiven Han de Jong, Valentijn van Nieuwenhuijzen en Martin van Vliet aan. Uiteraard bespreken we het pensioenakkoord met de heren. Want gaat dit nu echt zorgen voor de langverwachte hervormingen. Ook komen de ministers van Financien in Brussel bij elkaar over de bankenunie. En is er het langverwachte rentebesluit van de Fed. Gaat Ben Bernanke de afbouw van het steunprogramma aankondigen? Het BNR Economenpanel, vanaf 11:00 uur.

Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.

Gerelateerde artikelen