Hemmen22 mei '13 17:09

Paul van Liempt | Peter van Koppen, het fileprobleem en bier

Auteur: BNR Webredactie

Van de Schiedammer Parkmoord tot De Zes van Breda: hoogleraar rechtspsychologie Peter van Koppen fileert justitie vaak tot op het bot. Maar wanneer is bewijs overtuigend genoeg?

Repair Cafés
In Nederland zijn er nu al honderd Repair Cafés. Is je broodrooster of kast kapot, dan kun je die op zo'n plek door een vrijwilliger laten maken. Dit Nederlandse idee slaat nu ook aan in België, Duitsland én Amerika.

Fileprobleem
Ergert u zich ook aan de file? In Rotterdam kunt u uw eigen oplossing aandragen om het fileprobleem op te lossen. Of het al stormloopt, vertelt Hans Stevens van de Verkeeronderneming.

Belastingstelsel
Fraude met toeslagen is niet meer mogelijk als het belastingstelsel van onze cijferdokter Jurriaan Pröpper wordt ingevoerd. Positief bij-effect: de hoogste belastingschijven kunnen met 10% omlaag.

Wiet
Hoe lossen we de wietpuinhoop van Maastricht weer op? Ons jonge denkerspanel stort zich op de nederwiet. Het panel bestaat deze week uit Sietse Bakker, Farid Tabarki en Jamila Aanzi.

Bier
De enige vrouwelijke biersommelier studeert deze bierweek ook nog eens af in de bierkunde. Dat maakt Fiona de Lange de enige in Nederland die die twee combineert.

Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.

Gerelateerde artikelen