Hemmen2 dec '13 10:16

Paul van Liempt | Jan Kamminga, ijsbaan Flevo on Ice en Iens.nl

Auteur: BNR Webredactie

Jan Kamminga, voorzitter van beleggersvereniging Vastgoed Belang en oud-VVD voorzitter is niet blij met de plannen van zijn partijgnoot, minister Stef Blok.

Daarnaast spreekt hij over de toestand van zijn partij, na de zaken Hooijmaaijers en Van Rey. En sinds kort heeft hij een nieuwe functie als voorzitter van de vereniging van samenwerkende KredietUnies.

Flevo Ice
Na een faillissement in 2012 maakt Flevo on Ice een nieuwe start. Op 30 november ging de vernieuwde kunstijsbaan in handen van een nieuwe eigenaar weer open. Het ging de vorige keer mis door te hoge energiekosten en te weinig animo. Ook bleek na het faillissement dat er 150.000 liter koelvloeistof in de bodem van de Flevopolder was gelopen. Fokko de Noord van Flevo on Ice legt uit waarom het dit keer allemaal wel goed zou moeten gaan.

Iens.nl
Wat begon als de papieren gids Iens Independent Index, groeide in 15 jaar uit tot de grootste review site voor restaurants. Iens.nl is een begrip geworden. Het concept is simpel: restaurantgasten recenseren restaurants waar ze gegeten hebben. De site trekt miljoenen bezoekers per maand. Een gesprek met Iens Boswijk.

Aegon
Misleidende producten, agressieve verkoopmethodes en veel zelfverrijking. Termen die niet alleen horen bij de  bankenwereld, maar ook bij verzekeraars. Journalist Kees Kooman schreef  Eerlijk over later. Een boek over hoe bank-verzekeraar Aegon bijna ten onder ging aan falend bestuur en toezicht.

Dit alles en meer én natuurlijk Kees de Kort bij BNR Paul van Liempt, elke werkdag van 9.30 tot 12.00.

Gerelateerde artikelen