Hemmen18 mei '12 09:17

BNR Paul van Liempt | De inzet van Arie Slob

Auteur: Marjan van den Berg

De Kunduz-coalitie is niet de inzet van Arie Slob na de verkiezingen. Op welke manier gaat de ChristenUnie haar idealen proberen te verwezenlijken? Paul van Liempt gaat om 9.30 in gesprek met de man die zelf voor het eerst als lijsttrekker de verkiezingen ingaat.

Geen pretpakket, maar wel een pakket dat in het belang is voor onze kinderen en kleinkinderen. Met die woorden verdedigde Arie Slob de deelname van zijn partij aan het coalitieakkoord.

Maar aan echte veranderingen op de lange termijn moet vooral ook worden gewerkt na 12 september, is de boodschap van Slob. Hoe gaat hij zijn idealen verwezenlijken?

Dassen
10.15
: Het begon als een dronkemansidee, maar nu moet Cravatta Pelliano uitgroeien tot een wereldwijd dassenmerk. Aan ambities ontbreekt het de jonge ondernemers achter dit merk niet.

Over de trends deze zomer praat Paul van Liempt met Steijn Pelle van Cravatta Pelliano. Dat merk presenteert vandaag de nieuwe zomercollectie.

Wat zegt een specifieke stropdas over de drager? En hoe krijg je winkeliers zo ver om voor jouw dassen een plekje voor in te ruimen in de winkel?

EK
Veel bedrijven beginnen komende week met de warming-up voor het Europees kampioenschap voetbal. En u weet wat dat betekent: veel, HEEL veel Oranje in de winkelschappen.

Sportmarketeer Peter Lansaat van P2SportsMarketing is om 11.30 te gast. Van een echte oranjekoorts is nog niet zoveel te merken. Leeft het minder dan andere jaren of moet het gewoon nog loskomen?

Gerelateerde artikelen