26 september | Paul Haarhuis, Amerika en U2

Hemmen26 sep 2016
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Amerika

Vanavond gaan presidentskandidaten Trump en Clinton voor het eerst met elkaar in debat. Hans Anker is politiek strateeg en adviseur en was destijds betrokken bij de campagnes van Bill Clinton.

Economen

Met economen Sylvester Eijffinger en Jaap Koelewijn bespreken we het afschaffen van het eigen risico en het dreigende referendum in Italië.

Ralph Tuijn

800 kilometer roeien van Basel naar Amsterdam. Dat deed roeier Ralph Tuijn afgelopen week om geld op te halen voor de strijd tegen de ziekte MS.

Maarten van Riel

Historicus Maarten van Riel is dertien als hij in 1995 een dagboek voor zijn vader koopt. Die gaat vervolgens als militair op uitzending naar Bosnië. Jaren later, als zijn vader overlijdt aan acute leukemie, duikt het dagboek op. Van Riel reisde zijn vader achterna en schreef er Op reis met mijn vader (die dood is) over, dat vandaag verschijnt.

U2

Je houdt van ze of je haat ze: U2. 40 jaar geleden werd de band opgericht en liefhebber van het eerste uur is Erik van Bruggen. Hij schreef het boek 'Onder Een Bloedrode Hemel - 40 jaar U2 door Nederlandse ogen' met hierin verhalen van liefhebbers en criticasters. Vanavond wordt het boek gepresenteerd in poptempel Paradiso.