24 mei | Boyan Slat, Ajax en kok op Instagram

Hemmen24 mei 20171 uur 35 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Image

Ajax

Ze hebben er 20 jaar op moeten wachten, maar vanavond is het zo ver: Ajax speelt weer een Europese finale. Hoewel tegenstander Manchester United is een van de rijkste clubs ter wereld is, hebben ze bij Ajax toch het gevoel dat ze zomaar kunnen winnen. David Endt, voormalig teammanager van Ajax over de kansen en risico's.

De Kantine

Het laatste nieuws bespreken we met Ria Cats (politiek verslaggever FD) en Yteke de Jong (journalist De Telegraaf).

Rollende Keukens

Meer dan 100 foodtrucks, live-muziek en een stralend zonnetje. Dat is het recept voor de Rollende Keukens. Dit weekend wordt het voor de tiende keer georganiseerd in Amsterdam.  Igor Sorko, is één van de bedenkers van de Rollende Keukens.

Digitalisering in het Onderwijs

De verwachtingen van de digitalisering in het onderwijs zijn veel te hoog. Tegengeluid is nodig, vinden wetenschapsfilosoof Jelle van Baardewijk en Ad Verbrugge van Beter Onderwijs Nederland. Ze schreven het boek Onderwijs in tijden van Digitalisering.

Kok op Instagram

Chef-kok Günter Paffendorf plaatst op Instagram foto's van gerechten die er zo lekker uitzien dat je eigenlijk direct naar zijn restaurant wil om het te bestellen. Zijn foto's zijn niet onopgemerkt gebleven. Zijn Instagramaccount heeft al meer dan 28.000 volgers en vorige week streed hij in Warschau voor de titel 'Rising Star' bij de Best Chef Awards 2017.