
Een huiskamer in plaats van kille kantine
Meer variatie en internationale invloeden in de kantine, ruimere openingstijden en een huiskamersfeer. Dat willen de twee jonge ondernemers van Yes We Canteen bereiken met hun nieuwe cateringconcept.
Meer variatie en internationale invloeden in de kantine, ruimere openingstijden en een huiskamersfeer. Dat willen de twee jonge ondernemers van Yes We Canteen bereiken met hun nieuwe cateringconcept.
Van patatje Kapsalon tot cupcake en van broodjes bakkeljauw tot sushi. De huidige student wil wat anders zien in de kantine dan het standaard broodje kaas.
In Nederland staat 7 miljoen vierkante meter van de kantoren leeg. Volgens vastgoedondernemer Cor van Zadelhoff is hiervan 2 miljoen absoluut ongeschikt. "En dat moeten we gewoon afbreken."
Nederland is jarenlang volgebouwd met kantoren. De sector kampt met een enorm overaanbod. Waar liggen de oplossingen en waar de kansen én hoe opereer je in deze bekritiseerde branche.
Een bonus voor ambtenaren en minimaal een uur lunchen samen. In BNR Generatie Einstein twee waaghalzen, die hun kop boven het maaiveld uitsteken en durven te vernieuwen in hun personeelsbeleid.
Gerben Lievers (25) is directeur van een reclamebureau. Hij gelooft in een sterk personeelsbeleid. 'Werken vanuit je passie' is zijn visie. Op meerdere manieren stimuleert hij dat op de werkvloer.
Conserveringsmiddelen om het langer houdbaar te maken en suikers om het zoeter te maken. We voegen van alles toe aan onze dagelijkse levensmiddelen. "De smaak in Nederland vervlakt."
De 21-jarige Esmée Pater uit Zwolle startte in 2010 haar bedrijf Stagerecensies.nl. Studenten en scholieren kunnen op dit online platform ervaringen uitwisselen over stages.
Ze schieten als paddestoelen uit de grond. Modeblogs. Maar hoe maak je hier ook serieus werk van? De 17-jarige Lara Rose Roskam sprak erover met imagoconsultant en ondernemer Dyanne Beekman.
De laatste trends en outfits, waarmee je anderen hoopt te inspireren. Een modeblog. Je ziet het steeds vaker opkomen. Maar hoe word je nou een gevestigde naam tussen al die fanatieke bloggers?
Het begon met één doos, maar inmiddels staat zijn slaapkamer er vol mee. De 19-jarige Wouterjan Stikkel begon vorig jaar zijn bedrijf in stuiterballen.