
Vers wild nu online beschikbaar
Jagers en restauranthouders slaan de handen ineen. Vanaf vandaag heb je met één druk op de knop via een website alle restaurants, groothandels en jagers bij de hand voor een vers stuk wild vlees.
Jagers en restauranthouders slaan de handen ineen. Vanaf vandaag heb je met één druk op de knop via een website alle restaurants, groothandels en jagers bij de hand voor een vers stuk wild vlees.
De Fransen stoppen, tijdelijk, met de export van foie gras. Het vetmesten van ganzen en eenden voor de productie van foie gras mag de komende drie maanden niet meer in Frankrijk, na de ontdekking van vogelgriep, in november vorig jaar.
Koppen, staarten, ballen en organen zijn mooie en heerlijke producten, zegt 'kop-tot-kont-kok' Nel Schellekens. Zij wil graag heel Nederland aan het restvlees.
Er zijn in Nederland drie tweesterrenrestaurants bij gekomen. Dat maakte Michelin maandag in Maastricht bekend, waar de sterren werden uitgedeeld. Het gaat om Librije's zusje in Amsterdam, 't Nonnetje in Harderwijk en Lindehof in Nuenen.
Grote spanning bij topkoks, want vandaag wordt bekendgemaakt welke restaurants Michelinsterren krijgen. Maar lang niet alle koks streven naar deze erkenning, ontdekte verslaggever Arne Doornebal.
De keukens van Chinese restaurants zijn de smerigste restaurantskeukens van het land. Dat meldt RTL Nieuws zaterdag op basis van eigen onderzoek.
De jonge chefkok Jim de Jong stopt met zijn zaak De Jonge De Jong aan het Deliplein in Rotterdam. 'Zij wilden een buurtrestaurantje blijven en ik wilde doorgroeien,' verklaart De Jong in BNR Generatie Einstein.