Digital Heroes

Digital Heroes #14 – Innovatieve organisaties

Digital Heroes9 mei 202234 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Innovatie biedt organisaties kans om te groeien of te veranderen. Echter aan de ene kant omarmen mensen innovatie en zien ze het zelfs als voorwaarde zien om het naar hun zin te hebben op het werk. Maar aan de andere kant is er een groep die het tegen de borst stuit en het misschien zelfs een beetje eng vindt. Aan welke kant je ook staat: innovatie is essentieel om een organisatie bij de tijd de houden.

In deze podcast gaat Bram van Dijk in gesprek met Richard Verburg, Business Consultant Data & AI bij InSpark, 100% dochter van KPN. En Klaas Rohde, eigenaar van evenementenbureau Fjuze. Fjuze is een evenementenbureau uit Amsterdam dat voor KPN het event The Digital Dutch heeft georganiseerd. Hoe zorg je ervoor dat je als bedrijf snel kunt innoveren? En hoe weet je op welke manier je dit het beste kunt doen? Daarover gaan we het hebben in deze podcast.


Een podcast van


Digital Heroes

Digital Heroes

In KPN Digital Heroes geven experts van Nederland oplossingen voor de grootste uitdagingen van zakelijk Nederland. Van bedrijfscontinuïteit en cybersecurity tot online samenwerken. De serie bestaat uit dossiers én deze podcast, met host Bram van Dijk.