En opeens ben je manager

Aflevering 5: Waar is mijn team?

En opeens ben je manager7 apr 202236 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Deels) op afstand werken: de meesten van ons doen het al een tijdje. Maar hoe kun je dit nog effectiever laten verlopen? En hoe creëer je nou echt dat teamgevoel als je niet meer 40 uur per week bij elkaar zit?

Te gast zijn:
- Ruben Tromp. Ruben werkte in verschillende managementfuncties bij Bol.com en zat tijdens de coronapiek zelf in het buitenland. 

en

- Annemart Berendse, trainer en coach van managers en geeft tips en tricks voor managers om (nóg) effectiever hybride te werken als team.

Download nu gratis het whitepaper ‘Effectief managen: de antwoorden op de meest gestelde vragen van startende managers’.

‘En opeens ben je manager’ is genomineerd voor de Dutch Podcast Awards in de categorie Brand Story Award! Stemmen op de podcast kan hier: https://podcastawards.nl/stem#brand-story-award


Een podcast van


En opeens ben je manager

En opeens ben je manager

Als beginnende manager komt er veel op je af. In onze managementpodcast ‘En opeens ben je manager’ praat host Sander Denneman met managers over hun eerste stappen als leidinggevende. Voor duiding en theorie schuift iedere week een expert aan.