Low code, High impact
Low code, High impact

Low code, High impact

Luister naar Low code, High impact. Een podcast over innovators die hun digitale transformatie in de hoogste versnelling hebben gezet met het Power Platform van Microsoft. Deze podcast is mede mogelijk gemaakt door Sogeti, Macaw, Motion10 en Microsoft.

Door IT zijn waar je moet zijn

Woningcorporatie Mooiland streeft een hoog serviceniveau na voor hun huurders. Dat vereist efficiënte werkprocessen en een foutloze dataoverdracht. Het automatiseren van dagelijks herhalende, administratieve handelingen helpt Mooiland daarbij. Het Power Platform is hierbij de verbinder die datastromen optimaliseert naar standaarden en werk uit handen neemt. In deze aflevering vertelt Peter Weenink, Adviseur Innovatie en Informatisering bij woningcorporatie Mooiland, hoe business en IT sámen voor digitale transformatie zorgen en de manier waarop Motion10 hen heeft geholpen met het versnellen van deze digitale transformatie door virtuele collega Buddy. Benieuwd hoe het Power Platform jou kan ondersteunen bij het maken van je bedrijfsapplicatie? Neem contact op met Motion10.

Zelf snel aan de slag met IT

Bij Rabobank is de digitale transformatie van iedereen. De afgelopen 5 jaar zijn er niet minder dan 2500 power apps ontwikkeld. Het Power Platform maakt het mogelijk dat medewerkers, met weinig of geen gebruik van code, deze applicaties eenvoudig zelf kunnen ontwikkelen en hun processen kunnen automatiseren. Hierdoor zijn zowel business als IT in staat om op een ‘self-service’ manier oplossingen te realiseren, terwijl IT voldoende grip en controle houdt.