Out of Office

Oude gewoontes

Out of Office19 aug 202122 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Welke oude gewoontes willen we straks niet meer terugzien? Daarover gaat deze derde aflevering van Out of Office. Welke nieuwe gewoontes die we de afgelopen anderhalf jaar hebben ontwikkeld moet je meenemen om een succesvol te blijven? En hoe voorkom je dat je niet toch terugvalt in oude gewoontes?

De experts die in deze aflevering aanschuiven zijn Cindy Weisscher, COO van Meijers makelaars in assurantiën en Jet van Koten, Commercieel directeur bij Enrico. Elke aflevering wordt gemaakt vanaf een andere werklocatie. Dat kan bij de gasten thuis zijn, op kantoor of op het strand. Deze aflevering komt vanaf het kantoor van Cindy.

Over Out of Office

Out of Office is dé podcast over hybride werken van Vodafone Business. We bespreken met ondernemers hoe ze omgaan met de nieuwe vormen van werken. Wat kunnen we daarvan leren? Wat is een goed beleid? En hoe zorg je ervoor dat je werknemers betrokken blijven? Luister de podcast Out of Office op BNR.nl of in je podcastapp.

Meer inspiratie over hybride werken? Ga naar de V-Hub van Vodafone Business en download hier het e-book.


Een podcast van


Out of Office

Out of Office

Out of Office is dé podcast over hybride werken van Vodafone Business. In de podcast vertellen ondernemers over hoe zij omgaan met nieuwe vormen van werken. Host Jörgen Raymann en co-host Daphne Depassé nemen je mee in de toekomst van werken.