Out of Office

Talent aantrekken én behouden

Out of Office14 okt 202129 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Nu we steeds verder verschuiven naar online en steeds flexibelere vormen van werken ontdekken, moet je als ondernemer ook kijken naar de manier waarop je nieuwe mensen aantrekt en behoudt. Kan dat nog wel op de traditionele manier? Hoe vind je in de krappe arbeidsmarkt toch goed personeel? Daarover gaat deze aflevering van Out of Office.

Ansco Dokkum, HR directeur bij Randstad en Vincent Roders, specialist op het gebied van online recruitment en directeur van DNomads, delen hun ervaringen en advies. Deze aflevering komt vanuit het hoofdkantoor van de Randstad groep in Diemen.

Over Out of Office

Out of Office is dé podcast over hybride werken van Vodafone Business. We bespreken met ondernemers hoe ze omgaan met de nieuwe vormen van werken. Wat kunnen we daarvan leren? Wat is een goed beleid? En hoe zorg je ervoor dat je werknemers betrokken blijven? Luister de podcast Out of Office op BNR.nl of in je podcastapp.

Meer inspiratie over hybride werken? Ga naar de V-Hub van Vodafone Business en download hier het e-book.


Een podcast van


Out of Office

Out of Office

Out of Office is dé podcast over hybride werken van Vodafone Business. In de podcast vertellen ondernemers over hoe zij omgaan met nieuwe vormen van werken. Host Jörgen Raymann en co-host Daphne Depassé nemen je mee in de toekomst van werken.