Out of Office

De rol van de kantoorruimte

Out of Office28 okt 202129 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Deze achtste aflevering staat in het teken van kantoorruimtes. Want nu we steeds meer hybride werken in veranderende werkvormen, verandert ook de manier waarop we onze kantoren gebruiken.

Deze week, heel toepasselijk, vanuit het kantoor van Vodafone in Utrecht. Een mooie plek om deze Vodafone Business podcast op te nemen! We gaan in gesprek met Wouter Oosting, Executive Director Workplace Strategy & Innovation bij CBRE Nederland en Joost Prins, Co-founder van HubClub.

Over Out of Office

Out of Office is dé podcast over hybride werken van Vodafone Business. We bespreken met ondernemers hoe ze omgaan met de nieuwe vormen van werken. Wat kunnen we daarvan leren? Wat is een goed beleid? En hoe zorg je ervoor dat je werknemers betrokken blijven? Luister de podcast Out of Office op BNR.nl of in je podcastapp.

Meer inspiratie over hybride werken? Ga naar de V-Hub van Vodafone Business en download hier het e-book.


Een podcast van


Out of Office

Out of Office

Out of Office is dé podcast over hybride werken van Vodafone Business. In de podcast vertellen ondernemers over hoe zij omgaan met nieuwe vormen van werken. Host Jörgen Raymann en co-host Daphne Depassé nemen je mee in de toekomst van werken.