Out of Office

Leven lang leren

Out of Office13 jan 202224 minuten
Of luister de podcast via:

Over de aflevering

Deze twaalde aflevering staat in het teken van je leven lang leren. Want ook al werken we op afstand, het is onverminderd belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Hoe houden we dat laagdrempelig zonder op kwaliteit in te boeten? En welke mogelijkheden hebben we allemaal voor leren op afstand?

Waarom is het nu belangrijker dan ooit om te investeren in je werknemers? En is het nog wel nodig om fysiek een cursus of opleiding te volgen? We bespreken het met Benito Doelwijt, oprichter van Lenard&Lenard en Marieke Zuidema, Director People Development & Leadership bij VodafoneZiggo. 

Over Out of Office

Out of Office is dé podcast over hybride werken van Vodafone Business. We bespreken met ondernemers hoe ze omgaan met de nieuwe vormen van werken. Wat kunnen we daarvan leren? Wat is een goed beleid? En hoe zorg je ervoor dat je werknemers betrokken blijven? Luister de podcast Out of Office op BNR.nl of in je podcastapp.

Meer inspiratie over hybride werken? Ga naar de V-Hub van Vodafone Business en download hier het e-book.


Een podcast van


Out of Office

Out of Office

Out of Office is dé podcast over hybride werken van Vodafone Business. In de podcast vertellen ondernemers over hoe zij omgaan met nieuwe vormen van werken. Host Jörgen Raymann en co-host Daphne Depassé nemen je mee in de toekomst van werken.