Dit is een podcast van Michael Page
Winnen met verschillen

Winnen met verschillen

Er wordt veel over diversiteit en inclusie gesproken, maar hoe ziet dat er in de praktijk uit? En hoe boek je er successen mee? Luister naar de podcastserie van Michael Page ‘Winnen met verschillen!’

Volg Winnen met verschillen via:

Afleveringen

#5 Hoe ga je om met grensoverschrijdend gedrag?

De entertainmentwereld schudde op z’n grondvesten toen het TV-programma BOOS het structureel grensoverschrijdende gedrag binnen The Voice of Holland blootlegde. Het is een overduidelijk voorbeeld van grensoverschrijdend gedrag en er is niemand die dat zal ontkennen. Maar ongewenst gedrag omvat veel meer dan de voorbeelden uit de media. Hussein Dia, beleidsmedewerker bij SER Diversiteit in Bedrijf, biedt organisaties handvatten aan om om te gaan met grensoverschrijdend gedrag.

19 aug 2022 • 27 minuten

#4 Hoe zorg je voor een veilige werkplek voor iedereen?

Zoveel mensen, zoveel verschillen. Maar die verschillen zie je lang niet altijd terug in het persooneelsbestand van bedrijven. Hoe zorg je ervoor dat iedereen zich welkom voelt en de nieuwe werkplek veilig genoeg is om helemaal jezelf te zijn? En hoe kun je ervoor zorgen dat je een eerlijke kans krijgt als je bijvoorbeeld een multiculturele achtergrond hebt? Siham Achahboun, organisatiepsycholoog en programmamanager culturele diversiteit en inclusie bij Achmea vertelt hoe zij dat aanpakt.

19 aug 2022 • 30 minuten